Telefon

Kundesenter: +47 67 92 00 20

norsk bokmål (Norge)

engelsk svensk (Sverige)

Rangefabriken

I-profiler, våtlakkert hvit aluminium og pulverlakkert aluminium i 100-vis av standardfarger. Direkte fra fabrikken i Svalöv, Sverige.

Aluminium er verden vår

Profilering
RANGE® malt aluminium er et konsept på feltet. Brukes av ledende skiltprodusenter til portaler, skiltlister og utstillinger. Riktig farge hver gang og garantert holdbarhet er viktige insentiver for sluttkunden. Brukes av ledende skiltprodusenter til portaler, skiltlister og utstillinger.

Industri
Kjøretøyinteriør, beskyttelsesdeksler og interiør lages enkelt med RANGE® lakkert aluminium, som er både bøyelig og beskyttende belagt.

Bygge
Alle muligheter når det gjelder platetykkelse, format og farge. Velg raffineringsgrad fra aluminiumsspoler til ferdige kassetter for både små og store byggeprosjekter.

Din Rangefabriken-leverandør Scandraft

Scandraft er eksperter på alle typer materialer og tilbehør for bilde-, dekor- og reklameproduksjon, og vi vet hvordan vi bruker dem til å skape fordeler for bedrifter, selskaper og enkeltpersoner - nå og i fremtiden. Vi tilbyr deg både innovative produkter, nytenkende og markedets sterkeste merkevarer og løsninger. Våre kunder er lokalisert i industri, skilting, handel, stat og kommune rundt hele Østersjøen. Vi jobber i nært forhold til våre kunder slik at tilbudet vårt tilpasser seg og utvikler seg til utfordringene de står overfor hver dag. Dette har vært en selvfølge for oss siden starten i 1992.

Les mer