Telefon

Kundesenter: +47 67 92 00 20

norsk bokmål (Norge)

engelsk svensk (Sverige)
Welcome

Velkommen til Scandraft

Scandraft er eksperter på alle typer materialer og tilbehør for bilde-, dekor- og reklameproduksjon, og vi vet hvordan vi bruker dem til å skape fordeler for bedrifter, selskaper og enkeltpersoner - nå og i fremtiden. Vi tilbyr deg både innovative produkter, nytenkende og markedets sterkeste merkevarer og løsninger. Våre kunder er lokalisert i industri, skilting, handel, stat og kommune rundt hele Østersjøen. Vi jobber i nært forhold til våre kunder slik at tilbudet vårt tilpasser seg og utvikler seg til utfordringene de står overfor hver dag. Dette har vært en selvfølge for oss siden starten i 1992.

Vi har i dag 42 ansatte med en årlig omsetning på SEK 284 millioner (2023). Scandraft AB har AAA Diamant rating siden 2003.

 

FAMILIEBEDRIFT MED ANER

 

Familiebedriften Scandraft AB ble grunnlagt i 1992 av Staffan Gnosspelius og Greger Andersson. Scandraft AS i Norge ble stiftet i 2011 og er i dag et datterselskap av Scandraft AB.  Siden 2018 er Scandraft AB også partner i Rangefabriken AB for produksjon og distribusjon av aluminium- og stålplater.

Scandraft AB har sammen med sine datterselskaper vært en del av Igepa Group GmbH siden 2023, en av de ledende grossistene i Europa innen grafisk papir og kartong, forpakninger samt media for reklame, inkludert teknisk utstyr og tilhørende tjenester. Med mer enn 75 lokasjoner i 24 lender og ca. 3 500 ansatte, genererer konsernet, inkludert partnere over hele Europa, en omsetning på rundt 2 milliarder euro per år.

 

HØY TILGJENGELIGHET OG LEVERINGSPÅLITELIGHET

 

Våre kontorer og varehus ligger i Mölnlycke utenfor Göteborg samt i Stockholm, Moss og Löddeköpinge. Med vår lokale tilstedeværelse kan vi garantere høy tilgjengelighet gjennom rask distribusjon og leveringspålitelighet. Våre varehus er godt lagerført og utstyrt for oss for å levere det du trenger tilpasset dine ønsker.

 

VÅR KUNNSKAP ER DIN RESSURS

 

Våre erfarne og kunnskapsrike medarbeidere gir deg veiledning når du trenger det, vårt tilbud inkluderer råd og opplæring i vårt brede produktsortiment. Med over 30 år i bransjen og et høyt engasjement, har vi solid kunnskap som vi gjerne deler. Vi holder deg oppdatert om hva som skjer i markedet, og for oss er det viktig at kundene våre kan stole på at vi vet hva vi snakker om. Vi har en genuin interesse i alltid å lære nye ting som hjelper kundene våre med å skape langsiktig og lønnsom virksomhet.

 

HENSYN TIL KVALITET OG MILJØ

 

Selskapet forbedrer seg kontinuerlig innen kvalitet og miljø. Siden 2008 er Scandraft AB sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Vårt arbeid for å øke kundetilfredsheten og redusere miljøpåvirkningen gir oss muligheten til å utføre målarbeid på prioriterte områder, men fremfor alt en pågående forbedring i vårt daglige arbeid.