Telefon

Kundesenter: +47 67 92 00 20

norsk bokmål (Norge)

engelsk svensk (Sverige)

Våre kjerneverdier

Vi har skapt våre verdier sammen. Og det er også slik de skal brukes. Våre kjerneverdier beskriver vårt tilbud til deg som kunde, slik at vi sammen kan fortsette å utvikle, bygge relasjoner og skape fordeler på den beste måten – nå og i fremtiden.

 

Kunnskap

Med 30 års erfaring og en stor salgsstyrke med bred kompetanse, har vi opparbeidet oss mye verdifull kunnskap gjennom årene. Det gir deg tilgang til en stor ressursbank som er uten sidestykke i det skandinaviske markedet (hvis vi kan si det selv).

 

Fleksibilitet

Selv om etterspørselen ofte er større enn tilbudet, sørger vi alltid for å dekke dine behov. Med markedets mest kjente merkevarer på lager, har vi muligheten til å tilby deg den beste løsningen som skaper størst fordel for virksomheten din.

 

Tjeneste

Å kunne levere er vår beste måte å yte service på. Derfor bør det være enkelt å kommunisere med oss. Du kan kontakte oss via telefon, e-post, chat eller sosiale medier. Vi svarer alltid uavhengig av om det gjelder produkter, løsninger eller fakturaer.

 

Lager

Med velfylte varehus i både Göteborg og Stockholm kan vi levere til deg dagen etter. I en tid med stor global usikkerhet med mangel på råvarer og vanskeligheter med transport, sørger vi for å fylle opp litt ekstra for å sikre levering til deg.

 

Stabilitet

Vi vet at sikkerhet er viktig og at folk flest ønsker å unngå unødvendige risikoer. Med den høyeste kredittvurderingen Triple A siden 2003 – uten avbrudd – er vi ett av bare 1300 selskaper i Sverige med gullstatus. Vår stabilitet er din sikkerhet.