Telefon

Kundesenter: +47 67 92 00 20

norsk bokmål (Norge)

engelsk svensk (Sverige)

Opplæring, kurs og sertifiseringer

Wrapping Grunnkurs (CWG) 2 dager

Scandraft Wrapping kurs spesialiserer seg på kunsten å wrappe kjøretøy. Vårt mål er å gi den mest omfattende opplæringen. Todagerskurset vill dekke full forberedelse, riktig verktøy, installasjon samt grunnleggende 3D-wrappingteknikker. Kurset fokuserer på arbeid i praksis og noe teori. Enten du ønsker å oppgradere, oppdatere kunnskapen din eller gå helt tilbake til det grunnleggende, tilbyr vi kurs designet for å passe alle ferdigheter.

 

Grunnleggende kunnskap om foliering, om hvordan og hvorfor å forberede en bil. Praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører. Kurset gir verdifull erfaring fra en dyktig trener. Du vil motta et deltagerbevis.  Ingen forkunnskaper er nødvendig.

 

Vi er veldig stolte over å kunne tilby kurs med Joakim Sveen som kursleder. I februar 2023 konkurrerte 36 wrappere om tittelen World Wrap Masters Norway. Joakim Sveen ble kronet som vinner. I VM som ble avgjort i München tok han fjerdeplassen.

 

Datoer for våre kurs

6900 NOK  inkl. lunsj + kaffe.

 

 

Wrapping  Avansert (CWA) 2 dager

For den erfarne montøren/applikasjonsspilleren. Kunnskap om hvordan og hvorfor forberede, beregne materialforbruk og praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører. Kursene passer for alle erfaringsnivåer, vi sørger for at vi tilpasser kurset til ditt nåværende kompetansenivå og beveger oss med en hastighet som passer til din ekspertise.

 

Todagerskurset vill dekke full forberedelse, riktig verktøy, installasjon samt avanserte 3D-wrappingteknikker. Kurset fokuserer på arbeid i praksis og noe teori. Kurset gir verdifull erfaring fra en dyktig trener. Du vil motta et deltagerbevis. Forkunnskaper er nødvendig (f.eks. Wrapping Grund, eller at du allerede har wrappet flere biler.)

 

Vi er veldig stolte over å kunne tilby kurs med Joakim Sveen som kursleder. I februar 2023 konkurrerte 36 wrappere om tittelen World Wrap Masters Norway. Joakim Sveen ble kronet som vinner. I VM som ble avgjort i München tok han fjerdeplassen.

 

Datoer for våre kurs

7900 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

 

Transfer kurs Grunnkurs 1 dag

Sisers produktsjef Luis Cordoba og Sisers eksportsjef Elena Bruttomesso holder en presentasjon av Siser og oversikt over Siser sitt sortiment. Vi går gjennom hvordan man bruker overføringer og også hvordan man lager både enklere og mer avanserte  flerlagsapplikasjoner med materialer som vi leverer. I løpet av opplæringen får du også tips  og triks. Da står alle fritt til å stille så mange spørsmål de vil.

Etter fullført kurs får kursdeltakerne Sertifikat for fullført opplæring, reinsdyr og mulighet til å kjøpe transfer og transferpresse med spesialrabatt. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Datoer for våre kurs

1000 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

 

Transfer kurs Avansert 1 dag

Sisers produktsjef Luis Cordoba og Sisers eksportsjef Elena Bruttomesso holder en presentasjon av Siser og oversikt over Siser sitt sortiment. Vi går gjennom mer avanserte oppvarminger som hvordan man legger transfers på sko, capser, skinn, nylon og for eksempel paraplyer, med materialer som vi leverer. Du har også mulighet til å ta med eget materiale som du har vanskeligheter med å komme til eller som du er usikker på om kan varmes opp. I løpet av opplæringen får du også tips og triks. Da står alle fritt til å stille så mange spørsmål de vil.

Etter fullført kurs får kursdeltakerne Sertifikat for fullført opplæring, reinsdyr og mulighet til å kjøpe transfer og transferpresse med spesialrabatt. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Datoer for våre kurs

2000 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

 

Interiør dekor / veggdekor / Påføring på glass (IDA) 1 dag

Spesialistopplæring for interiørmiljøer med lim-materialer. Få en forståelse av materialene som er tilgjengelige for vegger, gulv, tak og møbler.
Kunnskap om overflater som finnes i indre miljøer (f.eks. malte/lakkerte overflater, tre, betong, gips, plast og glass. osv.)

Orientering rengjøring, vedheft og oppvarming f. eks dører, etc.
Praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Datoer for våre kurs

2500 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

 

GSWF Introduksjon 1 dag

GSWF PPF-filmer er spesielt utviklet for å beskytte overflater mot ulike typer slitasje eller for å gi et nytt utseende. PPF-filmene har utmerkede støtdempende egenskaper og beskytter kjøretøyet ditt mot steinsprut, insekter, bildører, vaskebørster, vær osv. Det er viktig å lære å bruke vår PPF-film og å kunne påføre PPF-film perfekt som en profesjonell . I denne grunnleggende opplæringen lærer du de grunnleggende trinnene i montering av PPF-film. Teoretisk og praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører. Ingen forkunnskaper kreves.

Etter gjennomgangen vil du ha et godt innblikk i teknologien som PPF-film krever. Alt fra vasking og klargjøring til etterbehandling med varmt vann og kutting.

Datoer for våre kurs

2500 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

 

GSWF Silver sertifisering (GSWF-SC) 2 dager

Det er viktig å lære å bruke vår PPF-film og å kunne påføre PPF-film perfekt som en profesjonell. I vår sølvsertifisering vil du lære avansert bruk av PPF med kun praktiske øvelser og manuell skjæring og påføring av klar og farget PPF. Vi stiller høye krav til sølvsertifisering for å bli godkjent. Det kreves at du har gjennomført vår bronsesertifisering. Sertifiseringen foregår på engelsk. Etter å ha bestått sertifiseringen, vil du motta et sertifikat og GSWF-profilgaver. 

Datoer for våre kurs

7900 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

 

GSWF bronse sertifisering (GSWF-BC) 2 dager

GSWF PPF-filmer er spesielt utviklet for å beskytte overflater mot forskjellige typer slitasje eller for å legge til et nytt utseende. PPF-filmene har utmerkede støtabsorberende egenskaper og beskytter kjøretøyet mot steinskudd, insekter, bildører, vaskebørster, vær, etc. Det er viktig å lære å bruke PPF-filmen vår og å kunne bruke PPF-film perfekt som profesjonell. I denne bronsesertifiseringen lærer du de grunnleggende trinnene på vei til å bli et sertifisert GSWF PPF-installasjonsprogram. Teoretisk og praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører. Du må ha litt erfaring med bilfoliering. Sertifisering gjøres på engelsk. Etter å ha fullført sertifiseringen, vil du motta en bronse sertifikat og GSWF profil gaver.
Du kan lese mer detaljert informasjon her.

Datoer for våre kurs

5900 NOK inkl. lunsj + kaffe.