Telefon

Kundesenter: +47 67 92 00 20

norsk bokmål (Norge)

engelsk svensk (Sverige)

Signcoms maskinvirksomhet overtas

2024-03-19

Sign Communication Sweden AB, en ledende aktør innen distribusjon av materialer, maskinvare og tjenester til den grafiske industrien i Norden, kunngjør i dag at selskapets administrerende direktør, Robert Nyblom, og selskapets eier, representert ved IGEPA group, har signert et brev av intensjon om at Robert har til hensikt å kjøpe Signcoms maskinvirksomhet i Sverige via en avtale om virksomhetsoverdragelse.

Dette oppkjøpet er en del av begge parters visjon for fremtiden til maskinvirksomheten. Oppkjøpet av maskinvirksomheten vil utgjøre kjernen i det nyopprettede selskapet Signcore AB.

Robert, sammen med noen få andre minoritetseiere, ser på dette som en unik mulighet til å spesialisere seg ytterligere innen maskinsegmentet. Gjennom etableringen av Signcore skal virksomheten videreutvikles med innovative maskinløsninger og en enda dypere og mer tilgjengelig teknisk kompetanse.

"Ved å lage Signcore tar vi et viktig skritt mot å realisere vår visjon om å tilby markedsledende maskinløsninger spesielt skreddersydd for den grafiske industrien," sier Robert.

"Dette åpner opp for et sterkere fokus på maskinbransjen og vårt tjenestetilbud som tar sikte på å tilby kundene våre en førsteklasses opplevelse både når det gjelder maskiner, kvalitet, produktivitet og viktigst av alt, kundeservice."

Oppkjøpet og den nye virksomheten vil ikke påvirke Signcoms øvrige produkt- og tjenestetilbud, som ifølge tidligere kommunikasjon nå fases over til Scandraft AB. Signcoms forretningsområder for laser og gravering er ikke inkludert i dette oppkjøpet, men vil fortsatt være under Signcoms ledelse. Signcom ApS i Danmark og Signcom Oy i Finland forblir uendret ved fremtidige oppkjøp.

Signcore vil jobbe tett med Signcom og Scandraft-gruppen for å sikre en sømløs overgang og fortsatt høy servicekvalitet for eksisterende kunder.

Intensjonsavtalen sier at Robert etter planen skal gå av som administrerende direktør i Signcom med virkning fra 31. mars og ta over som administrerende direktør i Signcore 1. april. Anders Trillkott skal etter planen tiltre som ny administrerende direktør i Signcom 1. april.

Ytterligere informasjon om Signcores virksomhet og dets tilbud vil bli annonsert snart.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Signcore AB
Robert Nyblom
E-post: robert.nyblom@signcore.se
Telefon: +46 725 806060

Signcom AB / Scandraft AB
Anders Trillkott
E-post: anders.trillkott@scandraft.se
Telefon: +46 722 314590


Om Signcom AB:
Signcom AB er en ledende nordisk leverandør av materialer, maskinvare og tjenester til den grafiske industrien. Signcoms virksomhet blir for tiden overført til Scandraft AB, som ble kjøpt opp av Signcoms eier Igepa Group i slutten av 2023. Mer informasjon vil snart være tilgjengelig på https://www.scandraft.se/

Om Signcore:
Signcore er det siste tilskuddet til den nordiske grafiske industrien, med fokus på å levere høykvalitets maskinløsninger og teknologisk innovasjon.
Grunnlagt av Signcoms tidligere administrerende direktør Robert Nyblom, har Signcore som mål å sette nye standarder for kvalitet og service i maskinsegmentet. Mer informasjon vil snart være tilgjengelig på www.signcore.se