Telefon

Kundesenter: +47 67 92 00 20

norsk bokmål (Norge)

engelsk svensk (Sverige)

Opplæring, kurs og sertifiseringer

Wrapping Grunnkurs (CWG) 1 dag

 

Gjennomgang av kvaliteter av vinyler, forskjeller etc. ORACAL 970/975. Grunnleggende kunnskap om foliering, om hvordan og hvorfor å forberede en bil. Praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører. Ingen forkunnskaper kreves

 

2500 NOK  inkl. lunsj + kaffe.

 

Wrapping  Avansert (CWA) 2 dager

 

For den erfarne montøren/applikasjonsspilleren.

Gjennomgang av forskjellige kvaliteter av vinyler, forskjeller etc.

•    ORACAL 970/975 (wrap)

•    ORAGUARD 290/293 (laminat)
•    ORAJET 3971RA+/393981RA+ Proslide (PVC fri trykk)
•    ORAJET 3951RA+ Proslide (trykk) 
•    ORAGUARD 289 (laminat)

•    Omega-Skinz
•    Inozetek
Kunnskap om hvordan og hvorfor forberede, beregne materialforbruk og praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører.

Forkunnskaper er nødvendig (f.eks. bilinnpakning Grund, eller at du allerede har wrappet flere biler.)

 

5900 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

Interiør dekor / veggdekor / Påføring på glass (IDA) 1 dag

 

Spesialistopplæring for interiørmiljøer med lim-materialer. Få en forståelse av materialene som er tilgjengelige for vegger, gulv, tak og møbler.
Kunnskap om overflater som finnes i indre miljøer (f.eks. malte/lakkerte overflater, tre, betong, gips, plast og glass. osv.)

Orientering rengjøring, vedheft og oppvarming f. eks dører, etc.
Praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

 

2500 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

 

Unik mulighet for INOZETEK-trening med The Wrap Institute (TWI)

 

Du får en kort teoretisk oversikt over det viktige forarbeidet og vedlikeholdet av det ferdige kjøretøyet. Også gjennomgang av verktøy og væsker. Etter det blir det praktisk arbeid der du selv får jobbe med folie på bil. TWI demonstrerer og du vil lære teknikker for et perfekt resultat med vinyler fra Inozetek. Med deg hjem får du i tillegg til nye ferdigheter en goodiebag med ting som kan hjelpe deg i det videre arbeidet med vinyler fra Inozetek. 

Datoer for våre kurs

 

Gratis, inkl. lunsj + kaffe.

 

GSWF Silver sertifisering (GSWF-SC) 2 dager

 

Det er viktig å lære å bruke vår PPF-film og å kunne påføre PPF-film perfekt som en profesjonell. I vår sølvsertifisering vil du lære avansert bruk av PPF med kun praktiske øvelser og manuell skjæring og påføring av klar og farget PPF. Vi stiller høye krav til sølvsertifisering for å bli godkjent. Det kreves at du har gjennomført vår bronsesertifisering. Sertifiseringen foregår på engelsk. Etter å ha bestått sertifiseringen, vil du motta et sertifikat og GSWF-profilgaver. 

Datoer for våre kurs

 

7900 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

GSWF bronse sertifisering (GSWF-BC) 2 dager


GSWF PPF-filmer er spesielt utviklet for å beskytte overflater mot forskjellige typer slitasje eller for å legge til et nytt utseende. PPF-filmene har utmerkede støtabsorberende egenskaper og beskytter kjøretøyet mot steinskudd, insekter, bildører, vaskebørster, vær, etc. Det er viktig å lære å bruke PPF-filmen vår og å kunne bruke PPF-film perfekt som profesjonell. I denne bronsesertifiseringen lærer du de grunnleggende trinnene på vei til å bli et sertifisert GSWF PPF-installasjonsprogram. Teoretisk og praktisk anvendelse sammen med våre sertifiserte instruktører. Du må ha litt erfaring med bilfoliering. Sertifisering gjøres på engelsk. Etter å ha fullført sertifiseringen, vil du motta en bronse sertifikat og GSWF profil gaver.
Du kan lese mer detaljert informasjon her.

 

5900 NOK inkl. lunsj + kaffe.

 

Business med PPF (BWPPF) 4 timer

 

PPF er forskjellig fra innpakning med "vanlig vinyl", og vi tilbyr derfor ikke bare hvordan du installerer, men også hvordan du selger produktet til kunden. For eksempel er skinnende svart PPF et flott produkt, ikke bare for taket eller panseret. Du kan også bruke den til racing striper (Mustang, Porsche og etc ...). Samme for alle andre fargede PPF. Selv røykfarget PPF for frontlykter er et godt supplement. GSWF-serien inneholder så mye mer enn ferdig PPF-film, og vi gir deg merverdi og kunnskap i å selge PPF til kunden din. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

 

1200 NOK inkl. kaffe.