Telefon

Kundesenter: +47 67 92 00 20

norsk bokmål (Norge)

engelsk svensk (Sverige)

Retningslinjer for Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som består av bokstaver og tall som sendes fra vår webserver og lagres i nettleseren eller enheten din. Hos Scandraft.se bruker vi følgende informasjonskapsler:

 

1) Sesjonsavhengige informasjonskapsler (en midlertidig informasjonskapsel som utløper når du lukker nettleseren eller enheten din).

 

2) Permanente informasjonskapsler (informasjonskapsler som forblir på datamaskinen din til du sletter dem eller de utløper).

 

3) Førsteparts informasjonskapsler (informasjonskapsler satt av nettstedet du besøker).

 

4) Tredjeparts informasjonskapsler (informasjonskapsler satt av et tredjeparts nettsted. Hos oss brukes disse først og fremst til analyser, for eksempel Google Analytics.).

 

Informasjonskapslene vi bruker forbedrer tjenestene vi tilbyr. Noen av tjenestene våre trenger informasjonskapsler for å fungere ordentlig, mens andre forbedrer tjenestene for deg. Vi bruker informasjonskapsler for generell analytisk informasjon om din bruk av tjenestene våre og for å lagre funksjonelle innstillinger som språk og annen informasjon. Du kan selv kontrollere bruken av informasjonskapsler. Nettleseren eller enheten din lar deg endre innstillingene for bruk og omfang av informasjonskapsler. Gå til innstillingene i nettleseren eller enheten din for å lære mer om hvordan du justerer innstillingene for informasjonskapsler. Du oppfordres til å se gjennom retningslinjene for informasjonskapsler med jevne mellomrom for å holde deg informert om eventuelle oppdateringer. Eksempler på ting du kan justere er å blokkere alle informasjonskapsler, bare godta førsteparts informasjonskapsler eller slette informasjonskapsler når du lukker nettleseren din. Husk at noen av tjenestene våre kanskje ikke fungerer hvis du blokkerer eller sletter informasjonskapsler.

 

Du kan lese hvordan vi håndterer din personlige informasjon og ditt personvern i vår Integrity policy

 

Du kan lese mer om informasjonskapsler generelt på Datatilsynets nettsted www.datatilsynet.no